Wij vinden dat

De service mag ook niet minder dan de kwaliteit

What we do

Het is niet zomaar een pedicure , maar een belevenis

What we do
Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 838 niet laden

Afgebladderde nagels

Mijn nagels zijn heel erg afgebladderd. Zou de gellak wel helpen?

In sommige gevallen wordt de gellak niet gehecht als uw nagels zijn heel erg afgebladderd, want de ondergrond waar de gellak op is aangebracht is  niet stevig genoeg.

In dit geval wordt een structuurgel (een hele dunne laag gel) of een nagelversterker aangebracht om de ondergrond op uw eigen nagel te verstevigen. Het kan zijn dat deze methode niet helpt en uw nagels nog steeds blijven afbladderen. In dat geval brengen wij een dunne laag acrylpoeder aan om de ondergrond van uw nagels steviger te maken voordat de gellak op uw nagels aangebracht wordt.

Als ondanks deze maatregelen uw nagels nog steeds afbladderen adviseren wij u over te stappen naar dipping versteviging of dippingkunst nagels of  acryl kunstnagels.

Read more...

U gaat trouwen..

Op uw trouwdag zijn mooie nagels een must

Als u gaat trouwen dan wilt u vast dat uw handen en nagels er ook verzorgd en mooi uitzien op de trouwdag zelf.
Kom daarom een week of 3 voor uw trouwdag naar onze salon om uw wensen met ons te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat uw handen en nagels schitteren op de grote dag.

Bijvoorbeeld met een French Manicure als u kiest voor tijdloos en elegant. Of laat uw nagels lakken in de kleur van uw trouwjurk. Al dan niet met een extra versiering, zoals een bloemetje of diamantje op de nagel van uw ringvinger. Heeft u al mooie nagels dan is een manicurebehandeling met gellak misschien al voldoende. De keuze is helemaal aan u. Wij adviseren u graag.

Read more...

Dipping versteviging

Als u nagels zijn zwak, heel vaak gescheurd , de gellak hecht niet meer . Maar u wilt absoluut geen kunst nagels . Dan dipping is een alternatieve oplossing. Het zorg voor voor uw nagels steviger maar niet zo dik als een kunst nagels .

Wij dippen twee dunne laag poeder op uw nagels , Bij dipping versteviging kun u ook kiezen naar uw gewenste kleur  

Read more...

Behandeling/Acryl Kunstnagels

Acryl is een van de meest gangbare producten voor het verfraaien van nagels. Acryl is hard en duurzaam. Door acrylpoeder met een vloeistof te mengen ontstaat er een kneedbaar bolletje. Dat wordt op de nagel aangebracht en moet aan de lucht uitharden. Als het acryl uitgehard is, vormen we de kunstnagel die er natuurlijk uitziet. Acrylnagels worden ook gebruikt om natuurlijke nagels te verstevigen en verlengen.

Bij acrylnagels kunt u kiezen voor alleen een tip of voor een verwijderbaar sjabloon als verlenging van uw nagel. Voordat de nagelstyliste acrylnagels aanbrengt, desinfecteert zij uw handen. Uw nagelriemen worden teruggeduwd en uw nagels gevijld. Daarna gaat zij met de acryl aan de slag. Die wordt in de juiste vorm geboetseerd. Als de acryl voldoende is uitgehard, worden de nagels gevijld en gepolijst.

 
Read more...

Behandelingen / Spa pedicurebehandelingen

Uw voeten zijn net zo belangrijk als uw handen. Laat daarom ook uw voeten verwennen met een heerlijke Spa pedicure bij MD Fantasy. Vergeet niet open schoenen of slippers mee te nemen.

De luxe Spa pedicure. Voor uw voeten en teennagels. Terwijl u van een rugmassage in de stoel geniet, verzorgen wij uw voeten met een ontspannend bubbelbadje, scrub, masker en een voetmassage. Natuurlijk halen we ook de vliesjes bij uw nagelriemen weg, vijlen we uw nagels in model en verwijderen we overtollig eelt.

Read more...

Behandelingen / manicurebehandeling

Laat uw handen en nagels heerlijk verzorgen met een spa manicurebehandeling. U kunt voor een complete manicure kiezen of een afzonderlijke behandeling zoals een scrub of paraffinebadjes.

Elke behandeling kunt u afsluiten met een mooie nagellak. Wij hebben een groot assortiment lakken volgens de laatste modekleuren. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie gellak. Gellak blijft wel 2 à 3 weken mooi en is verstevigend voor uw eigen nagels.

Read more...

Behandeling / Dipping Kunstnagels

Dipping system is op dit moment het nieuwste systeem in kunstnageltechnologie. Het is een geurloos organisch poeder dat de nagels verzorgt en beschermt. Het poeder hoeft niet met andere producten vermengd te worden of uit te harden onder een UV-lamp.

 Dipping nails helpen uw nagels te groeien en te versterken. Op een nagel die op gewenste lengte is, brengen we een heel dun laagje lijm aan. Daarna dippen we de nagel in het poeder. Net zo lang totdat deze de gewenste dikte heeft. Tenslotte vijlen we de nagel in vorm en dichten we af met gellak.

Er zijn meer dan honderd variaties verkrijgbaar. Naturel, verschillende kleuren met of zonder glitters.

Dipping system is op dit moment het nieuwste systeem in kunstnageltechnologie. Het is een geurloos organisch poeder dat de nagels verzorgt en beschermt. Het poeder hoeft niet met andere producten vermengd te worden of uit te harden onder een UV-lamp.

Wij gebruiken producten van SNS (Signature Nail System). Dipping nails helpen uw nagels te groeien en te versterken. Op een nagel die op gewenste lengte is, brengen we een heel dun laagje lijm aan. Daarna dippen we de nagel in het poeder. Net zo lang totdat deze de gewenste dikte heeft. Tenslotte vijlen we de nagel in vorm en dichten we af met gellak.

Er zijn meer dan honderd variaties verkrijgbaar. Naturel, verschillende kleuren met of zonder glitters.

 

Read more...

Behandelingen / Gel kunstnagels

Gel is een vloeibaar harsachtige substantie. Om nagels met gel te verlengen, gebruiken we zogenaamde tips of sjablonen. Gellak hardt uit onder UV-licht.

Voordat wij gelnagels plaatsen, maken wij eerst uw nagels vetvrij zodat de gel goed hecht. Wanneer u uw nagels wilt verlengen dan plaatsen wij een sjabloon die wij bijvijlen. Als u alleen voor tips kiest, dan kleven wij die aan uw nagels en vijlen die bij. Daarna brengen wij verschillende lagen gellak aan. Eerst een basislaag en daarna als u dat wenst twee of drie kleurlagen en een toplaag. Elke laag moet uitharden onder een UV-lamp of een gecombineerde LED-CCFL-lamp.

Read more...

Gel-lak-Behandeling

 

Gellak is een soort lak die gebaseert op een vloeibaar gel , Deze lak is verhard door UV of Led lamp . Het kan tot max 3 weken lang op uw nagels goed zitten.

Met gellak heeft u wekenlang plezier van kleur op uw nagels, zonder schade aan te brengen aan uw natuurlijke nagels. Gellak is in oneindig veel kleuren verkrijgbaar, binnen 10 minuten afweekbaar en na het aanbrengen direct droog. Het is de beste uitvinding aller tijden in de nagelbranche.

Read more...
Subscribe to this RSS feed