Wij vinden dat

De service mag ook niet minder dan de kwaliteit

What we do

Het is niet zomaar een pedicure , maar een belevenis

What we do

Wie zijn we

MD Fantasy Nails is een familie bedrijf opgericht door Vivian (educator) . Ze is afkomstig uit Vietnam. In 2001 heeft Vivian een officieel erkend diploma behaald. Ondanks haar diploma blijft ze zich, tot op de dag van vandaag, ontwikkelen en verdiepen op dit gebied. Het is haar grote hobby om als nagelstyliste te fungeren en hiermee mensen blij te maken. Ze is gedreven en heeft de ambitie om een top nagelstyliste te worden.

In 2005 heeft ze deelgenomen aan de nationale wedstrijden . Ze heeft toen de eerste prijs gewonnen als nagelstyliste. Nadat ze begin 2007 haar master diploma heeft behaald, is ze dat jaar nog tweede geworden bij de nationale kampioenschappen in de master klasse
Sindsdien heeft Vivian veelvoudig meegedaan aan kampioenschappen die ze ook meerdere malen heeft gewonnen en in de top 10 is geëindigd. Vivian is al sinds 2003 werkzaam als nagelstyliste. In 2004 heeft ze in Arnhem met succes een kapsalon en nagelstudio geopend. Ze is daarna richting Nijmegen verhuisd en heeft daarom de nieuwe zaak in de Burchtstraat in Nijmegen geopend. Vivian is zich nog steeds aan het ontwikkelen en is nog keer op keer bezig om nieuwe technieken te leren. Ze is heel leergierig. Dat gecombineerd met haar talent voor dit vak maakt haar een echte professional.

MD Fantasy is snel populair geworden waardoor klanten met veel plezier  naar  MD Fantasy komen om hun nagels mooi te laten verzorgen. MD Fantasy is een erg gezellig familiebedrijf waar met veel liefde en passie voor nagels gewerkt wordt. 

Vivian wordt bij MD Fantasy bijgestaan door haar man Trany mede oprichter en haar dochter My-linh

Door de persoonlijke service en aandacht heeft MD Fantasy in een heel korte tijd een grote klantenkring opgebouwd. Het bedrijf maakte een snelle groei door. Om de klanten de kwaliteit die ze gewend zijn te kunnen blijven bieden, zijn haar man Trany en haar dochter Mylinh het team komen versterken. 
Trany is een gast heer en office manager . 
My-linh is een gecertificeerd nagel- en hairstyliste. Na haar opleiding in Nederland heeft zij zich in Vietnam gespecialiseerd in handpainting (nailart) .

Onze klanten komen niet alleen terug voor de nagels, maar ook voor de gastvrijheid en gezelligheid. Bij MD Fantasy kunt u genieten van het mooie uitzicht terwijl uw handen en nagels worden verzorgd.

 

HD-Background Selector